The Big Steal!

Jukurit–Jokipojat 2–4 (0–2, 0–1, 2–1)

Jokipojat ryösti kotiedun itselleen heti välierien avauspelissä. Runkosarjan voittanut Jukurit hallitsi ottelua ajoittain melko selvästikin, mutta viisaasti ja tehokkaasti pelannut Jokipojat haki silti voiton Mikkelistä. Jokipojat sai kamppailuun lentävän lähdön Roope Rannan ja Rony Ahosen onnistuttua maalinteossa jo avauserän ensimmäisellä puoliskolla. Toisessa erässä Jarkko Immonen vei vieraat ylivoimalla jo 3–0-johtoon, ja 4–1-osuman iski Joona Karevaara tyhjiin. Jokipoikien maalilla nuori norjalainen Lars Volden (40 torjuntaa) jätti Jukureiden kokeneen Tommi Nikkilän (23 torjuntaa) selvästi varjoonsa. Välieräpelit jatkuvat jo lauantaina Mehtimäellä.

 

Otteluraportti

Alkuminuuttien terävyys ja lopun armoton sitkeys toivat Jokipojille perjantaina Mikkelissä ensimmäisen kiinnityksen Mestiksen finaalipaikkaan.

Runkosarjan voittanut Jukurit paineisti ja jauhoi joensuulaispäädyssä varsinkin päätöserässä mielin määrin, mutta joensuulaisten johto kesti. Joensuulaisten voitto kirjattiin 4–2 (2–0, 1–0, 1–2).

Mikkeliläiset laukoivat kolmannessa erässä 27 kertaa, mutta Jokipoikien nuori maalivahti Lars Volden osoitti, ettei hänen päätään palele vieläkään.

Joensuulaispuolustajat auttoivat veskariaan blokkaamalla vetoja ja tukkimalla maalin edustan parhaansa mukaan, mutta norjalainen joutui silti venymään kiekon eteen peräti 40 kertaa.

– Kolmas erä oli vähän liian passiivista puolustustaistoa, mutta toki kaikki on aina suhteessa vastustajaan. Kahden maalin ero vähän mairittelee meitä, oltiin välillä tosi ahtaalla, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski myönsi.

Kovaotteisesti ja itseään säälimättä omaa maaliaan varjellut joensuulaisjoukkue pohjusti voittonsa ensimmäisen kuuden minuutin aikana.

Maalinteosta vastasivat kahden ensimmäisen ketjun pelaajat, kun Roope Ranta ja Rony Ahonen takoivat alkutahteja ottelulle.

Ranta osui ylänurkkaan hyökkäyspään aloituksen jälkeen, ja toisesta aallosta noussut Ahonen päätti vastaiskun sijoittamalla kiekon tarkasti takanurkkaan.

– Tultiin peliin hyvin. Eka erässä oltiin teräviä ja päästiin siinä karkumatkalle, joensuulaisluotsi Mikko Haapakoski iloitsi.

Toisessa erässä Jarkko Immonen suti kahden miehen ylivoimalla vieraat jo kolmen maalin johtoon. Lopussa tyhjiin osui Joona Karevaara.

Toissa kaudella Jokipojat Mestis-mestaruuteen johdattanut Jukureiden päävalmentaja Jarno Pikkarainen antoi omilleen synninpäästön alun takaiskuista.

– Noh, kaksi paikkaa, kaksi maalia, ja jäätiin takaa-ajajaksi. Meillä oli kanssa hyvä alku ilmeeltään, oltiin heti alussa mukana, Pikkarainen luonnehti.

– Meiltäkin ihan ryhdikäs esitys ja parannettiin erä erältä. Suorittamisessa oli paljon hyvää, mutta maalit jäivät uupumaan, hän summasi.

Uskoa Jukureille antaa se, että se onnistui tapansa mukaan tukkimaan keskialueen esimerkillisesti. Vain toisessa erässä vierasjoukkue kykeni hetkittäin ohittamaan tiiviin mikkeliläisviisikon hallituilla syötöillä.

Toisaalta joensuulaiset pitivät oman pakettinsa sen verran tiukasti kasassa, ettei edes omalla siniviivalla hukatuista kiekoista avautunut automaattisesti vaarallisia maalipaikkoja Jukureille.

– Ei ollut kauhean hyvää peliä, liikaa menetettiin kiekkoja keskialueella. Sen takia pyörittiin omissa niin paljon, arvioi Jokipoikien puolustuksen tukipilareista Jarkko Näppilä.

Puolustajista varsinkin Näppilä, Rony Ahonen ja Matti Näätänen urakoivat valtavat peliminuutit, sillä Ville Väänäsen peli päättyi jo toisessa vaihdossa loukkaantumiseen.

Mainittu kolmikko urakoi jäällä 25–27 minuuttia per mies.

– Ihan hyvin jaksoi, sen takia on koko kausi treenattu. Ei passaa valittaa, Näppilä myhäili.

Kapteeni Immonen jätti kentän loppuhetkillä kättään pidellen, joten joensuulaisten alakerran rivit harvenivat uhkaavasti.

Paranteluaikaa vammoille ei suoda, sillä toinen osaottelu pelataan jo lauantaina Joensuussa.

Finaalipaikkaan tarvitaan kolme otteluvoittoa.

Toisessakin välieräparissa avausvoiton otti vierasjoukkue, kun Vaasan Sport kaatoi kouvolalaisen KooKoon jatkoajan jälkeen maalein 3–2.

Teksti: Jani Leinonen

 

 

Maalit ja syöttäjät

04.21 Roope Ranta (Juuso Rajala) 0–1
06.44 Rony Ahonen (Joona Karevaara) 0–2
28.45 Jarkko Immonen (Olavi Vauhkonen, Matti Näätänen) 0–3 yv.
46.02 Mikko Hakkarainen (Jesper Piitulainen, Ilkka Vaarasuo) 1–3
58.54 Joona Karevaara 1–4 tm.
59.22 Juuso Akkanen (Matti Uusivirta) 2–4

Maalivahtien torjunnat

Tommi Nikkilä, Jukurit 7+9+7=23 (poissa 58.02–58.54)
Lars Volden, Jokipojat 7+15+18=40

Rangaistukset

Jukurit 6x2 min = 12 min
Jokipojat 6x2 min = 12 min

Yleisöä: 1 521

 

Jokipoikien kokoonpano

26 Roope Ranta – 8 Juuso Rajala – 66 Olavi Vauhkonen
72 Ilmari Pitkänen – 13 Mikael Ruohomaa – 87 Joona Karevaara
14 Heikki Puustinen – 17 Janne Häikiö – 10 Samu Pitkänen
59 Otto Karvinen – 20 Joona Manninen – 11 Ville Halonen

28 Rony Ahonen – 24 Matti Näätänen
7 Jarkko Immonen – 36 Jarkko Näppilä
38 Ville Väänänen – 27 Jani Oinonen

31 Lars Volden
(41 Eemeli Sivonen)

 

Jokipoikien ottelut välierissä

Pe 02.03. Jukurit–Jokipojat 2–4
La 03.03. Jokipojat–Jukurit
Ma 05.03. Jukurit–Jokipojat
Ke 07.03. Jokipojat–Jukurit (tarvittaessa)
Pe 09.03. Jukurit–Jokipojat (tarvittaessa)

Kaikki ottelut alkavat viikonpäivästä riippumatta kello 18.30.
Toisessa välieräparissa kohtaavat KooKoo ja Sport.
Kolmella voitolla etenee sunnuntaina 11. maaliskuuta alkaviin finaaleihin.
Välierien häviäjät kohtaavat samana päivänä Mestiksen pronssiottelussa.

 

 

Otteluennakko

Puolivälieriin Jokipojat lähti tilanteesta, jossa – runkosarjan heikosta lopusta huolimatta – putoaminen olisi ollut selkeä pettymys. Välierissä joukkueella on kuitenkin enää vain voitettavaa: vastassa on runkosarjan ykkönen ja Mestiksen suurin mestarisuosikki Mikkelin Jukurit. Paperilla selkeä ennakkoasetelma ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Jokipojat olisi erittäinkin yllätysvalmis. Ja mestaruushan se on tavoitteena Joensuussakin.

Syksyllä kauden ennakkoarvioissa Jokipoikia veikattiin yleisesti sarjan keskikastiin tai hieman sen yläpuolelle. Jukurit taas oli jo kauteen lähdettäessä ehkäpä suurin mestarisuosikki.

Asetelma ei ole muuttunut mihinkään talven mittaan. Ex-jokipovalmentaja Jarno Pikkaraisen luotsaama Jukurit voitti runkosarjan ja lanasi puolivälierissä Kiekko-Vantaan tieltään suoraan voitoin 4–0.

– Jukurit on suurella budjetilla rakennettu huippujoukkue, jolla on iso nivaska laadukkaita pelaajia. Mutta se on hieno homma, että päästään haastamaan, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski tuumaa.

Jokipojat vuorostaan pudotti SaPKon jatkosta voitoin 4–1, mutta viimeistä Joensuun-kamppailua lukuun ottamatta ottelut olivat äärimmäisen tiukkoja taistoja.

– Jotenkin tuntuu siltä, että meillä peli parani koko ajan. Vaikka vastassa oli hyvä ja kurinalainen ryhmä, missään vaiheessa usko ei horjunut. Halu ja päättäväisyys olivat kovalla tasolla, Haapakoski kiittelee.

Runkosarjassa Jokipojat oli hyökkäyspelissään käytännössä kahden ketjun joukkue, mutta pudotuspeleissä voimaa löytyi myös alemmista ketjuista. Samalla joukkueesta paljastui vastustajan kannalta säälimätön ja ilkeän aggressiivinen ilme, eikä henkistä sodankäyntiäkään tarpeen tullen kaihdettu.

– Kyllä se ylipäätään on niin, että playoffs-peleissä syntyy kaksinkamppailupareja. Mitä useammin saat otettua niskalenkin yhden ottelun aikana, niin se alkaa näkyä pitkässä sarjassa, Haapakoski uskoo.

– Ylipäätään kun joukkueen sitoutuminen on hyvää, niin siellä uhrataan kroppaa joukkueen eteen.

SaPKoa vastaan eniten toivottavaa jätti Jokipoikien ylivoimapeli. Joensuulaiset saivat kiekon reppuun vain kahdesti ylivoimilla. Toki vastaavasti oma alivoimapelaaminen oli erinomaista, ja SaPKon ylivoimamaalit jäivät koko sarjassa yhteen.

– Nämä tietysti riippuvat aina myös jäähymääristä. SaPKo-sarjassa nyt ei paljoa muuta vihelletty kuin maalit ja kuolemantapaukset, Haapakoski miettii.

– Totta kai pitää uskoa ja toivoa, että pystytään parantamaan. Mutta ainahan se on suhteessa vastustajaan. Vastustaja tekee töitä ja miettii, mikä on meidän ylivoima, miten saisi horjutettua meitä, ja me tietysti mietimme ihan vastaavia asioita.

Jokipojat varmisti välieräpaikkansa lauantai-iltana. Sunnuntai otettiin levon kannalta, ja maanantaina joukkue palasi tutulle työmaalleen Mehtimäen jäähalliin.

– Maanantaina harjoiteltiin kahdesti, mutta tiistaina vielä huollettiin ja pidettiin kevyempi päivä. Nyt sitten yritetään virittäytyä pari päivää, Mikko Haapakoski kertoi keskiviikkoiltana.

– Ihmeitähän tässä ei pysty enää tekemään. Käytännössä harjoittelut on harjoiteltu, nyt vaan viritellään.

Jokipojat ja Jukurit kohtasivat runkosarjassa viidesti. Jukurit voitti ensimmäisen kohtaamisen kotonaan lokakuussa maalein 6–3, mutta sen jälkeen suunta muuttui täysin. Jokipojat kuittaisi marraskuun alussa voitot tasoihin kaatamalla Jukurit Mehtimäellä 5–2.

Joulukuun alussa kiekkoiltiin vuorostaan Mikkelissä, ja Jokipojat oli 5–4 parempi Olavi Vauhkosen ratkaistua jatkoajalla. Juuri ennen vuoden vaihtumista Mehtimäellä nähtiin taas huikea ottelu: Jokipojat oli vielä 50 peliminuutin kohdalla tappiolla maalein 1–4, mutta voitti lopulta rankkarikisassa 5–4.

Viides ja viimeinen keskinäinen kohtaaminen olikin jo melkein ennustettavissa: tiukka taisto, mutta Jokipojat oli lopulta parempi. Tällä kertaa voitto irtosi Mikkelistä jatkoajalla Matti Näätäsen maalilla lukemin 2–1.

Jokipojat voitti siis kauden keskinäisissä kohtaamisissa Jukurit 4–1. Valmentaja Mikko Haapakoski ei kuitenkaan halua antaa näille tuloksille kovin suurta painoarvoa.

– SaPKo-sarja osoitti sen, että runkosarjan peleillä nyt ei sinänsä ole merkitystä.

– Tietysti tulokset Jukureita vastaan tuovat uskoa siinä mielessä, että on pystytty voittamaan niin kotona kuin vieraissakin. Mutta kyllähän nämä ihan eri pelejä ovat.

– Odotan aika samantyylistä sarjaa kuin SaPKoakin vastaan. Hyviä playoff-kamppailuja, joissa on pienet marginaalit. Yhden kahden maalin pelejä, Haapakoski ennakoi.

Kolme viimeisintä SaPKo-sarjan ottelua huilannut Juuso Rajala on tervehtynyt sairastelustaan täyteen pelikuntoon. Mies oli Jokipoikien harjoituksissa jo maanantaina ja palannee kokoonpanossa tutulle paikalleen ykkösketjun keskelle.

Samalla myös kakkosketju on palaamassa vanhaan tuttuun muotoonsa, jossa laidoilla hyökkäävät Ilmari Pitkänen sekä Joona Karevaara ja keskellä peliä johtaa Mikael Ruohomaa.

– Onhan meillä sitten kortti käytettävänä vielä, jos tarvitaan muutoksia. Mutta mitä ilmeisimmin kaksi ekaa ketjua ovat perjantaina tutussa muodossaan, Haapakoski kertoo.

Näin ollen loistavat puolivälierät pelannut Samu Pitkänen putoaa todennäköisesti kolmosketjuun.

– Samu Pitkänen on ollut niin hyvä tänä keväänä, että on hän pelannut missä tahansa, niin hän on nostanut sen kentän tekemisen tasoa. Arvokas pelaaja meille, Haapakoski muistuttaa.

Myös Janne Häikiön pitäisi olla perjantaina jälleen pelikunnossa. Noidannuolesta kärsinyt tärkeä puolustavien ketjujen sentteri pystyi harjoittelemaan ensimmäisen kerran täysipainoisesti keskiviikkona.

Ville Silvast ei sen sijaan todennäköisesti vielä pelaa alaraajavammansa takia. Lisäksi Janne Niva joutui jättämään pelin kesken lauantaina, ja hänen pelaamisena on nyt epävarmaa, Haapakoski kertoo.

Jokipoikien ja Jukureiden välieräsarja käynnistyy perjantaina kello 18.30 Mikkelin Kalevankankaalla. Matkaan lähtee Susirajan Punamustien fanibussi, johon mahtuu edelleen mukaan. Ottelun selostusta voi kuunnella myös suorana lähetyksenä Radio Rexin kautta.

Joensuussa pelataan heti perään lauantaina kello 18.30 alkaen. Ottelusarjan kolmas peli on vuorostaan edessä maanantaina, joten puolivälieristä poiketen vain kolmesta voitosta pelattavissa välierissä tahti on erittäin tiukka.

– Periaatteessa tiivis pelitahti sopii meille. Tietysti se vain vaatisi yhden tai kaksi voittoa siihen alkuun, niin lähtisi paremmin, Mikko Haapakoski tuumaa.

– Tilanne on joka tapauksessa kutkuttava. Kauden alussa oli kolme selkeää mestarisuosikkia, ja nyt me ollaan niiden mukana vääntämässä. Haastajana päästään matkaan.

– Lähtökohtiin nähden tämä kausi on mennyt hyvin, mutta ei tässä missään nimessä vielä olla tyytyväisiä, Haapakoski paaluttaa.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jukurit–Jokipojat
2012: 1–2 ja.
2011: 4–5 ja.
2011: 6–3
2010: 6–0
2010: 4–1
2010: 4–3
2009: 1–2 ja.
2009: 1–3
2009: 1–2
2008: 1–3
2008: 5–3
2007: 3–2
2007: 2–1 ja. (playoffs)
2007: 4–3 ja. (playoffs)
2007: 2–3
2006: 3–2
2006: 4–0 (playoffs)
2006: 1–0 (playoffs)
2006: 4–2
2006: 6–1
2005: 3–4
2005: 1–2
2004: 7–2
2001: 9–1
2000: 4–1

Saldo: 16–0–9 (maalit 87–53)

Jokipojat–Jukurit
2011: 5–4 vl.
2011: 5–2
2010: 2–4
2010: 3–4 ja.
2010: 3–4 ja.
2010: 5–2
2009: 4–0
2009: 6–1
2008: 1–0
2007: 1–2
2007: 1–2
2007: 2–3 (playoffs)
2006: 3–3
2006: 0–3
2006: 2–8 (playoffs)
2006: 3–2 (playoffs)
2006: 2–5
2005: 2–2
2005: 4–3
2005: 0–5
2004: 1–6
2001: 1–5
2000: 1–4

Saldo: 8–2–13 (maalit 57–74)

Kommentit   

+3 #1 esko 01.03.2012 06:41
Itse odotan varsinkin avainpelaajilta vielä tason-nostoa tulevaan Jukurit sarjaan!
-1 #2 jones 01.03.2012 15:32
Nyt on tie liigaan auki A-Junnuille. Divarin kaksi parasta pelaa keskenään paras viidestä sarjan, voittaja liigaan.

Tähän täkyyn on tartuttava Jokipo! Edarista apuja junnuille. KooKoo antaa varmasti kaikki käytettävissä olevat pelaajansa junnuihinsa. Tosin niillä nousupeleihin pääsy ei ole omissa käsissä.

Voi olla piiitkään aikaan ainut kertainen tilaisuus.
-4 #3 ju.pe67 01.03.2012 15:57
Vai että päästään haastamaan, siihen se kyllä valitetavasti jää..
+6 #4 juhatapi13 01.03.2012 19:34
Viime kauden mahalasku ja joukkueen vaihtuvuus huomioiden meillä on jo nyt käsissämme huippusuoritus Jokipojilta. Mitä tähän vielä päälle saadaan, on plussaa. Mun mielestä voidaan lähteä hyvällä fiiliksellä aiheuttamaan isoa harmia Jukureille!:)
+5 #5 selästä taklaaja 02.03.2012 11:58
Nythän siinä alkaa olla jo se paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla. Kyllä tuossa on jo Jukureillekin vastusta....
+5 #6 bluesman67 02.03.2012 12:01
Paineet ovat Jukureilla. Mitä pidempään pidämme nollan, niin sitä vaikeammaksi heidän pelinsä menee. Olipas taas varsinainen asiantuntijalau sunto.
+2 #7 rooope 02.03.2012 12:35
Jukureilla näyttää olevan kaikki mukana,Jarkko Malinen neloskentässä?P ekkarinen ja Purolinna ei mahtuneet kokoonpanoon,Ka llioinen ja Järvinen tilalla sitten Vantaa sarjan.Vastusta näyttäisi olevan. Eikun kovuutta peliin eiköhän se siitä.
+2 #8 ^ipe^ 02.03.2012 13:30
Lainaus rooope:
Jukureilla näyttää olevan kaikki mukana,Jarkko Malinen neloskentässä?Pekkarinen ja Purolinna ei mahtuneet kokoonpanoon,Kallioinen ja Järvinen tilalla sitten Vantaa sarjan.Vastusta näyttäisi olevan. Eikun kovuutta peliin eiköhän se siitä.Onkoha Malinen joutunu piken koirankoppiin? vai minkä takia nelosen keskellä? tää kyllä käy meille toki.:)
+1 #9 Cånde 02.03.2012 14:12
Aika kova luotto on että tänään tulee voitto. Ketjut näyttää nyt hyvältä, toki Niva/Silvast tuohon Halosen paikalla jatkossa olisi hyvä niin Halonen pääsee A:n käyttöön. Veikataan 3-4 meille.

Niin, Joensuussa pelataan ens keväänä SM-liigaa!!!
+1 #10 Repe 02.03.2012 14:42
Lainaus Cånde:
Aika kova luotto on että tänään tulee voitto. Ketjut näyttää nyt hyvältä, toki Niva/Silvast tuohon Halosen paikalla jatkossa olisi hyvä niin Halonen pääsee A:n käyttöön. Veikataan 3-4 meille.

Niin, Joensuussa pelataan ens keväänä SM-liigaa!!!Syksyllä se A-nuorten Sm-liiga alkaa, johon Jokipojilla nyt hyvät mahdollisuudet.
+3 #11 jokepo 02.03.2012 16:42
Matkalla Mikkeliin! Omiin on uskottava ja ryöstöretki mielessä.
+1 #12 VT 02.03.2012 18:16
Kohta se alkaa toivottavasti pojat tuo voiton kotiin. JOKIPOO!!!
+1 #13 upi 02.03.2012 18:23
katselen nettilähetystä. ...voitto kotiin..
+1 #14 Cånde 02.03.2012 18:36
Lainaus Repe:

Syksyllä se A-nuorten Sm-liiga alkaa, johon Jokipojilla nyt hyvät mahdollisuudet.

Aivan.. Hyvä pointti. Pommitetaan Nikkilä ekan kympin aikana vaihtoon ja sen jälkeen pistetään hurlumhei päälle kentälle.
+1 #15 upi 02.03.2012 18:39
ekamaali..lähet ys nyt mykkäkuvaa mut radio toimii
+1 #16 -acm- 02.03.2012 18:39
0-1! hyvä alku..
#17 Repe 02.03.2012 18:41
Pikellä varmaan jo hieman kulmat kurtussa, lisää vaan löylyä..
+2 #18 -acm- 02.03.2012 18:41
ja lisää 0-2! pelottavan hyvä alku
#19 selästä taklaaja 02.03.2012 18:42
Taitaa Jukurit puristaa mailaa noin alussa....
#20 Repe 02.03.2012 18:45
Katotaan keksiikö ikuinen valmentajalupau s uusia metkuja...
#21 Cånde 02.03.2012 18:45
Pari vielä ja Nikkilä lähtee tekee seuraa vaihtopenkillä. .
+1 #22 juhatapi13 02.03.2012 18:45
Meillä on yhtä hyvä tai parempi jengi kun kaikki terveinä plus pelipäällä. Se näkyy Mikkelin jäällä!:)
+1 #23 selästä taklaaja 02.03.2012 18:54
Lainaus Cånde:
Pari vielä ja Nikkilä lähtee tekee seuraa vaihtopenkillä..

Ei näköjään ole Tillanenkaan kokoonpanossaa, joten ei taida olla pelkoa maalivahdin vaihdosta.:)
#24 jambo 02.03.2012 18:58
Ei nuolasta ennen kun tipahtaa. Laukauskartan mukaan Jukurit ehkä vähän hallittee.

Taistele JOKIPO!
+2 #25 keitsi 02.03.2012 19:03
Hyvä Jokipo !
loistavasti pojat aloitti,
kun vaan kestetään loppuun saakka !
#26 selästä taklaaja 02.03.2012 19:11
Näyttää siltä, että mennään viidellä pakilla. Taisi Väänänen ihan oikeasti loukkaantua.
+1 #27 juhatapi13 02.03.2012 19:35
Tää on meijän peli! :))
+2 #28 -acm- 02.03.2012 19:36
joo ei oo väänänen pelannut mutta eipä tunnu tahtia haittaavan! 0-3
+4 #29 jambo 02.03.2012 19:37
Hilppa 0-3! Alkaa olla ratkaisun makua. JOKIPO!
+2 #30 veivi 02.03.2012 20:01
Hieno peli tähän asti. noita makkaramainoksi a ei vaan kehtais katella sillon kun jäällä tapahtuu. Ei kuulu minusta tapahtuman luonteeseen. Kaikesta huolimatta huomenna on kiva kattoa livenä ilman mainoksia. Tsemppiä pojat loppupeliin.
+2 #31 selästä taklaaja 02.03.2012 20:04
Ei ne nuo Jukureiden laukaukseet kuitenkaan aivan tuosta maalin edustalta ole tulleet. Kertonee kuitenkin aika tarkasta puolustuspelaam isesta.Nyt kun pidetään pää kylmänä ja ei passivoiduta niin mahdollisuus on onnistuneeseen ryöstöretkeen
+2 #32 Cånde 02.03.2012 20:07
Kun ei vaan lopetettas pelaamista vikassa erässä.. Volden seisoo todennäköisesti päällään viimeset 20min, sillä jos Jukurit menettää kotiedun, ja huominenkin peli menee kuumassa lauantai-illass a meille, ollaan melkosen vahvoilla.
+2 #33 tilkka 02.03.2012 20:09
Mahtavaa Jokipo!!!!!
+2 #34 -acm- 02.03.2012 20:13
joo-o. nyt tosiaan vaan pää kylmänä, eikä tyritä nyt tätä! kotietu kotiin tänään!
#35 -acm- 02.03.2012 20:20
on muutes tuo tuomaritoiminta ihan mielenkiintosta . ei päätä eikä häntää. noh, aika tasan tai meille on onneks menny tuo puhaltelu mut pelottaa tää viimenen erä.
+1 #36 -acm- 02.03.2012 20:27
aijai, jännäks menee..
#37 selästä taklaaja 02.03.2012 20:29
On nyt tämä kolmas erä jo kaikkien karttojenkin mukaan sellainen, että ei taida johto kestää. Toivotaan kuitenkin ja pysytään jäähyltä poissa....
#38 Cånde 02.03.2012 20:32
Seuraava maali on vedenjakajana pelille.
+1 #39 Repe 02.03.2012 20:32
Kartat saa tällä kertaa olla mitä vaan kun johto tulee kestämään..
#40 Cånde 02.03.2012 20:38
Muuten, jos tulee voitto, mitäköhän Pike tällä kertaa keksii tappion syyksi? Ei nimittäin ole kumpikaan linjatuomareist a sama kuin 21.1, jolloin toinen oli maaginen "KooKoon huoltajan poika".
Tää ilta on meidän.
+2 #41 tilkka 02.03.2012 20:39
Kyllä voitto tulee!!!!!
+1 #42 Cånde 02.03.2012 20:45
Se on sitten siinä.
+3 #43 andrei 02.03.2012 20:47
Huomenna 3000 katsojaa rikki ja toinen kiinnitys finaali paikkaan :)
+2 #44 selästä taklaaja 02.03.2012 20:51
Voi hitto jos Hilppakin loukkaantui. Kuitenkin isot onnittelut joukkueelle. Kyllä se vaan on niin kuten aiemminkin sanoin, että kun omiin menee vain pari niin usein tulee voitto.
Jee, huomenna sitten huudetaan....
+3 #45 -acm- 02.03.2012 20:53
jesjesjes, kylläpä maistuu!!! :):) JOKIPO!
+1 #46 takiainen 02.03.2012 20:53
JOKIPOOO!!!!!
+3 #47 veivi 02.03.2012 20:54
KIITOS JOKIPOO!!!!!
+2 #48 upi 02.03.2012 20:54
Upeaa Ärjyt kiitos kokojoukkueelle ja Mokke on jälleen hyvä...
+2 #49 Cånde 02.03.2012 20:54
Akka ja Cadillac tappeli, kumpi voitti?
+1 #50 tilkka 02.03.2012 20:56
Kiitos jokipojat!!!!!!
+3 #51 VT 02.03.2012 20:56
Tosiaankin kaikki huomenna Mehtimäelle!!! Kiitos JOKIPOO!!!
+6 #52 möly 02.03.2012 20:56
Toivotaan että Immoselle käynyt pahasti..Ja samoin Väänäselle..Mut ta nyt ei ole kiva olla Jukuri kopissa,ei..Pik en kitarisat ovat pitkin seiniä!!! Siellä saa jokainen pelaaja nyt omansa..
+7 #53 juhatapi13 02.03.2012 20:58
Hieno avaus!:) Iso Ryöstö kuten avausottelussa pitääkin. MUTTA: Nyt nautitaan ja huomenna asetellaan luistimet taas tiukasti jäähän ja katse kenttään!:)
+4 #54 bluesman67 02.03.2012 20:59
Onpas muuten melkein pissi housussa nyt.
+1 #55 -acm- 02.03.2012 21:06
Lainaus möly:
Toivotaan että Immoselle käynyt pahasti..Ja samoin Väänäselle..Mutta nyt ei ole kiva olla Jukuri kopissa,ei..Piken kitarisat ovat pitkin seiniä!!! Siellä saa jokainen pelaaja nyt omansa..


mitäs immoselle kävi kun meni multa ohi?
huomenna kaikki mehtimäelle ja 3000 rikki, voitto kotiin ja jukurit selkä seinää vasten. tais olla aika tasuri tuo nastyn ja akan "tappelu" :)
+8 #56 jokepo 02.03.2012 21:22
Volden on Äijä!
+2 #57 jeppe98 02.03.2012 22:02
Kyllä Volde on kieltämättä ollut pleijareiednkin valossa STARA isolla S:ällä!Vai mitä Esko?
Kuten jo aiemminkin: ei mitään valiä kuka tulee vastaasn kaikki hoidetaan!KIITT I KOKO JENGI!!!
+2 #58 Jaakkola 02.03.2012 22:02
Voe Mahoton miten hyvältä maistuu!! Oli muuten hyvä selostaja Mikkelissä. Ei löpissyt turhia vaan selosti peliä! Huomenna takki kiinni, nimittäin sieltä tulee PAHA jukurit vastaan. Mut ommaa peliä vaan pojat niin hyvä tulee!Kiitos JOKIPO!
#59 Repe 02.03.2012 22:09
Ei Pikkarainen mitään sympatioita ansaitse, on vastapuolen valmentaja piste. Täällä kun ei kukaan oikein uskalla arvioida valmentajana, 2010 oli ja meni..

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste