Info

Mehtimäkeläinen

Mehtimäkeläinen on Karjalan Heilin jääkiekon Mestis-joukkue Jokipoikia käsittelevä sivusto. Vuonna 2003 Ema Hurskaisen perustama sivusto oli osa Sanomalehti Karjalaista syksystä 2007 lähtien. Alkuperäinen ja vain vähin muutoksin säilynyt sivusto uudistettiin täydellisesti syksyllä 2011. Mehtimäkeläinen siirtyi Karjalan Heilin omistukseen syksyllä 2015. 

Keskustelun säännöt

Sana on luonnollisesti vapaa, mutta asiattomuuksiin puututaan. Keskusteluja seurataan säännöllisesti ja viestit tarkistetaan jälkikäteen. Käyttäjillä on myös itse mahdollisuus ilmoittaa ylläpidolle sopimattomista viesteistä. Viestejä poistetaan tai moderoidaan tarvittaessa.

Mehtimäkeläinen ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä. Jokainen keskustelija vastaa itse viestiensä sisällöstä.

Yleiset säännöt

Otteluiden tulosveikkaukset keskustelupalstalle.
Tiettyä ihmistä tai selvästi rajattua ihmisryhmää solvaava kirjoittelu on ehdottomasti kielletty.
Yksityishenkilöä koskevien henkilötietojen esittäminen ilman ko. henkilön suostumusta on ehdottomasti kielletty.
Väkivaltaan, muuhun rikokseen tai muutoin sopimattomaksi tai loukkaavaksi katsottavaan tekoon kehottaminen on ehdottomasti kielletty.
Vältä liiallista kiroilua.
ÄLÄ HUUDA.

Ylläpidolla on oikeus poistaa viestejä ja myös muista kuin edellä mainituista syistä - aina kun asia katsotaan tarpeelliseksi.

Mehtimäkeläinen ei vastaa miltään osin viesteissä esitetyistä väitteistä tai niistä johtuvista seuraamuksista.

Sääntöjen vastaisten viestien kirjoittajan kommentointioikeus voidaan estää.

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste