7.2.2016 14:03

Pidot paranee, mutta väki vähenee

Kirjoittaja 
Arvostele
(7 ääntä)

Huolestuneina ovat ihmiset seuranneet Jokipoikien pelien yleisömääriä. Samoin minä. Alle julkisesti budjetoidun on menty viimeaikoina. Kaikki kysyy: Miksi näin? No siksi, että ihmiset eivät vaivaudu hallille! Ja nämä ihmettelijät ihmettelevät sitä kotisohvalta, ja etsivät syitä ihan muualta. Kuulkaa, se syy löytyy siitä että ette tule paikanpäälle kun siellä peli on. Kellä tähän sitten on mikäkin syy. Milloin vika on sarjan kiinnostuksen puutteesta, yleisesti jääkiekkoliitossa, jopa Liigassa. Milloin ei ole tarpeeksi oman kaupungin kasvatteja, ja nyt kun niitä on niin puuttuu yleisöä kiinnostavat tähtipelaajat. Kaikenlaisia syitä mietitään. Jos ei ole nälkä niin paskattaa. Koskaan ei ole hyvä. Sen verran kuitenkin kiinnostaa, että jaksetaan kotoa netistä seurata ja valittaa.

Jokipojat palasi vuoden tauon jälkeen Mestikseen, ja pelaa hienoa kautta. Pudotuspelit lähestyvät, ja kotietu on tiukasti hanskassa, omissa hanskoissa. Joukkueessa ei ole maankuuluja tähtipelaajia, suurin osa oman kaupungin kasvatteja. Lisättynä ”tuontimiehillä”, jotka sopivat hyvin joukkueen kemiaan. Loukkaantumissuma on ollut uskomaton, mutta silti keikutaan sarjan kärkipäässä.  Omat junnut paikanneet loistavasti, kun ovat saaneet näyttöpaikkoja. Joukkue on mielestäni järkevästi koottu. Suht nimettömästä joukkueesta on valmennus Turbo Aaltosen johdolla saanut paljon enemmän irti kun uskallettiin odottaa. Ja jotkut vaan valittaa, ja vielä kotoa käsin!

En minäkään allekirjoita päättäjien päätöksiä suljetuista sarjoista, se on mielestäni historian paskin päätös jääkiekossa Suomessa kautta aikain. Mutta miksi sen takia en menisi katsomaan oman joukkueeni pelejä? Panokset tietysti Mestiksessä on pienet, kun nousun mahdollisuutta ei ole. Mutta silti, jokainen peli on omansa, jokaisessa pelissä on tunnelmansa, ja jokaisessa pelissä joukkue taistelee voitosta! Sitä minä menen katsomaan ja muutenkin aistimaan. Samalla annan tukeni joukkueelle, rakastamalleni seuralle. Niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Niin!

Eipä tässä sitten muuta, kun jotta JOKIPO!!!
 

Luettu 8284 kertaa
Jukka Saari

Mehtimäellä jo vuodesta tekojäärata.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Jääkiekko on hieno laji!
 

Tämän blogin kirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste