30.10.2015 14:47

Palkkamurhaaja

Kirjoittaja 
Arvostele
(98 ääntä)

Arttu soitti minulle ja kysyi, josko alkaisin kirjoittamaan Mehtimäkeläiseen omaa blogia. Ensiksi mietin, että en varmasti, mutta en vaan sitä kehdannut suoraan sanoa. Arttu lupasi soittaa myöhemmin, kun olisin vähän mietiskellyt.

Syy miksi tätä blogia en olisi ryhtynyt kirjoittamaan ei olisi ollut se, että en olisi halunnut avata ajatuksiani teille arvon lukijat, vaan se, että tällä hetkellä tuntuu, että kellossani on noin 10-15 tuntia liian vähän per vuorokausi. Itse kirjoittamisessa ei ole mitään vikaa, kun vaan aikaa riittäisi.

Haaveeni olisi joskus kirjoittaa kirja. Ei vaan varmaan ole ihan yksinkertaista. En yhtään tiedä mistä voisin kirjoittaa. Itselle mukavaa kirjoittamista olisi varmasti läpileikkaus ajaltani Jokipojissa. Luulen vaan, ettei se ihan kauhean isoa kuulijakuntaa kiinnostaisi.

Lisäksi saattaisin saada hieman kriittistä palautetta entisiltä pelikavereiltani. Tosin olen minä jo kirjan kirjoittanut, nimittäin metsästyspäiväkirjan, mutta sitä ei kukaan muu takuulla jaksa lukea kuin minä.

Mutta eikö ole näin, että haaveita pitää olla. Minulla niitä on riittämiin, kun vaan olisi sitä aikaa niitä toteuttaa. Lempilauseeni on varmasti, että sitten joskus, kun on aikaa. Kiva olisi vaan se joskus nähdä.
Yksi haaveeni on olla näyttelijä. Kerran se meinasi toteutua, vaikkakaan en tiedä miten lähellä se oikeasti oli, siitä seuraava tarina. Todettakoon, että pienestä asti olen tunkenut itseäni kaikkeen missä saa olla esillä ja toteuttaa itseään. Siihen kai myös osaltaan liittyy nautinto pelata jääkiekkoa, sekä nykyinen ammattini toimia opettajana, esiintymiseen.

No siihen tarinaan, johon liittyy vahvasti entinen pelikaverini ja hyvä ystävä Matti Koistinen. Tämä tapahtui jo joitakin vuosia sitten ja ajoittui pikkujouluaikaan. Sanottakoon, että jääkiekkolialle pikkujoulu katkaisee yleensä kauden ja siitä alkavat pienet vapaat, jotka yleensä tulevat tarpeeseen.

No joskus pelit loppuvat vähän huonosti siten, että pikkujoulut ovat keskellä viikkoa. Niin kävi myös tällä kertaa. Minulla oli vaikka mitä tekemistä seuraavalle päivälle, muun muassa röntgenkuvissa käynti. No pointti oli siinä, että hyvä olisi olla skarppina seuraavana päivänä.

Päätettiin Matin kanssa, että lähdemme hyvissä ajoin jo iltapäivällä paikalliseen urheilubaariin, otetaan ne kuuluisat ”seitinohuet” päiväkännit ja ilta lasketellaan sitten kevyesti selviten. Kylmänä pakkastalvena rommitoteilla aloitettu iltapäivä ei sitten kestänyt aivan seitinohuissa, vaan hyvässä laitamyötäisessä saavuimme itse pikkujouluillalliselle Teatteriravintolaan.

Oikein mukava ilta olikin hyvää ruokaa ja varsinkin juomaa riittävästi. Pitäisihän suomalaisen miehen tietää, että ilmaista kun on tarjolla, ei sitä malta olla sitten ottamatta. Illan kuluessa sitten teatteriporukkakin oli siinä viereisessä tilassa omassa illanvietossaan ja heidän kanssaan keskustelu sitten virisikin hyvin nopeasti molempien ammatteihin ja mahdollisiin yhteistöihin.

No nopeasti kävi selväksi, että minä olen haaveillut näyttelemisestä ja siitä teatterilaiset saivat tulta sammuvaan hiillokseen. Minun piti lähteä kotiin valmistautumaan seuraavaan päivään, mutta löysinkin itseni Matin kanssa suunnittelemasta teatterilaisten kanssa ensi-iltaa kaupunginteatterin pienelle näyttämölle. Suunnitteluun puitteet antoi tietenkin legendaarinen Jokela. Aamulla ei ollut kovinkaan voittajafiilis.

Sanottakoon, että näytelmän piti olla dialogi minun ja Matin välillä, sen nimi oli Palkkamurhaaja. Olli-Kalle Heimo jos luet tämän, se en ollut minä joka jänisti, jos muistat.

Luettu 5138 kertaa
Jarkko Immonen

Jarkko ”Hilppa” Immonen on pelaajauransa keväällä 2015 päättänyt Jokipoikien monivuotinen kapteeni. Immonen pelasi Jokipoikien edustusjoukkueessa 573 ottelua, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Toimii nykyään seuran hallituksen puheenjohtajana.

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Jarkko Immonen

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Rutiinit »
 

Tämän blogin kirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste