20.9.2015 19:59

Faniuden ytimessä

Kirjoittaja 
Arvostele
(6 ääntä)

Ensinnäkin kiitos Arttu Käyhkölle, kun pyysi minua kirjoittelemaan tänne Mehtimäkeläiseen. Tämä on minulle suuri kunnia olla mukana tekemässä osaltani Suomen parasta jääkiekon fanisivustoa.

Silloin aikoinaan, kun Susirajan Punamustien kunniajäsen #1 Ema Hurskainen tätä sivustoa ylläpiti, kirjoittelin otteluraportteja muistaakseni yhden kauden ajan. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa näin kirjoituksen saralla. Enemmän ollaan tuolla Punamustien juutuuppikanavalla julkaistu videomatskua viime vuosina. Pelaaja- ja valmentaja haastatteluja, lyhyitä ja pitempiä. ”Tähtihetkinä” siellä, kun pääsin haastattelemaan Juhani Tami Tammista, ja Esa Tiki Tikkasta

Noita videopätkiä on katsottu yhteensä useita tuhansia kertoja, ja se lämmittää. Positiivista palautetta olemme videoryhmän kanssa saatu, joten ei sitäkään hommaa haluta lopettaa. Päinvastoin, noita videoita tullee näkymään jo tämän kauden aikana niin Jokipoikien kanavalla, kuin täällä Mehtimäkeläisessäkin. Mutta, kiva päästä mukaan taas tähän kirjoitushommaankin.

Kirjoittelen kauden mittaan varmaan milloin mistäkin aiheesta. Mietin mitä on fanitus urheiluseuraa ja pelaajia kohtaan, muistelen menneitä ja mietin tulevaa. Näkökulmaa aiheeseen kyllä riittää useampaankin kirjoitukseen, olenhan viettänyt suuren osan vapaa-ajastani Jokipoikien parissa. Jo ennen jäähallin rakentamista, pikkupoikana paleltiin Mehtimäen tejojääradan laitamilla. Käytiin katsomassa treenejäkin.

Kaikkien koviten fanitin maalivahti Tapio Taape Pohtista. Haaveilin itsekin maalivahtina olosta, koulun peleissä, ja pihapeleissä jätkien kanssa halusin aina olla maalilla. Osaksi kai siksi, että olin ihan paska luistelija. Mutta peliväline tarttui jotenkuten, ja Taapen torjuntatyöskentely oli jotain aivan ihmeellistä. Ei miusta ikinä pelaajaa tullut, ei kaikista tule. Mutta ei se haittaa, jääkiekon ja varsinkin Jokipoikien fanittaminen on antanut paljon. Näihin asioihin, ja moneen muuhunkin asiaan palailen vielä monta kertaa kauden aikana.

Käykää katsomassa Jokipoikien pelejä, ostakaa makkaraa ja kahvia, vierailkaa Ärjy-luolassa, kantakaa kortenne kekoon joensuulaisen jääkiekon uuden nousun hyväksi! Niin, ja liittykää Susirajan Punamustien, Jokipoikien virallisen faniyhdistyksen jäseniksi! Siitä lisätietoja löydätte osoitteesta www.punamustat.net.

JOKIPO!!!

Luettu 4875 kertaa Päivitetty: 20.9.2015 20:05
Jukka Saari

Mehtimäellä jo vuodesta tekojäärata.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Oikea tapa vai väärä tapa? »
 

Tämän blogin kirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste