16.9.2015 10:25

Pilke silmäkulmassa

Kirjoittaja 
Arvostele
(1 ääni)

Näin tuli minustakin bloggari, tätä taiteenlajia en nimittäin ole aiemmin harrastanut. Karjalan Heili siis hankki Mehtimäkeläisen Karjalaiselta, ja olen asiasta kovasti innoissani. Olihan sivusto vankassa seurannassa jo silloin, kun toimittajan urani oli vasta pilke silmäkulmassa.

Tarkoitus on viedä Mehtimäkeläistä eteenpäin niin sisällöllisesti kuin muutenkin, ja osa sitä ovat nämä blogit. Kiitos Samulle ja Jukalle, kun lähditte talkoisiin mukaan! Ja tietysti Lintulan Juholle ja kumppaneille, jotka ovat jaksaneet pyörittää tivolia rakkaudesta lajiin vuosien ajan.

Itse aion blogissani lähinnä muistella menneitä, mutta varmaan joitain ajankohtaisuuksiakin joutuu sohimaan. Niin kuin vaikka näitä kabinettipäätöksiä, joille ei älyttömyydessään vertaa löydy. Onnea siis Jukureille syyskuisesta liiganoususta!

Mutta sitkeää porukkaa ovat nämä Mestis-seurat, kun vielä näinkin vahvasti porskuttavat, vaikka liitto tekee kaikkensa tappaakseen sarjan. Ja tietysti on upeaa, että Jokipojat on taas siellä missä kuuluukin.

Meinattiin muuten teettää Mehtimäkeläiselle vähän vaatteita, ja niihin tarvitaan hyviä sloganeita tyyliin "Kaikki tiet vievät Mehtimäelle!". Jos joku ehdotus menee läpi, Mehtimäkeläinen/Heili tarjoaa hupparin. Ylijääneistä hyvistä ehdotuksista voin leipoa vaikka äänimainoksia matseihin...

Taitettiin juuri 40 sivua lehteä poikain kanssa, joten päätän ensimmäisen turinani tähän. Ensi kerralla sitten niihin muisteloihin.

Luettu 3070 kertaa Päivitetty: 18.9.2015 16:09
Arttu Käyhkö

Kirjoittaja on Jokipoikien ex-kapteeni, joka ehti pelata vuonna 2005 päättyneellä urallaan Joensuun lisäksi joitain pelejä SM-liigaa (TPS, Lukko ja Pelicans) sekä useita vuosia ulkomailla Pohjois-Amerikassa, Englannissa ja Itävallassa. Peliuran jälkeen Käyhkö oli Jokipoikien Mestis-joukkueen kakkosvalmentajana kolmen kauden ajan (2006-2009).

Toimii nykyään Joensuun kaupunkilehti Karjalan Heilin päätoimittajana.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Ei pidä nuolaista tai voi tipahtaa »
 

Tämän blogin kirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste