3.10.2015 17:00

Vastustajaa katsomaan?

Kirjoittaja 
Arvostele
(16 ääntä)

Paljon puhutaan Jokipoikien kotipelien yleisömääristä. Joidenkin mielestä ne ilmoitetaan yläkanttiin, ja joidenkin mielestä oikein. No, se on mulle periaatteessa ihan sama miten ne ilmoitetaan, väliä on vain sillä paljonko siellä ihmisiä todellisuudessa on. Yksi asia minua ihmetyttää. Viime viikolla kun Jyp-Akatemia vieraili Mehtimäellä, yleisöä oli ilmoituksen mukaan paikalla vain hieman yli 1100. Tyhjältä katsomot tosiaan näyttivätkin. Usein olen kuullut ihmisiltä, että ei jaksa raahautua hallille kun vastassa on ”vain joku farmiseura”.

Jyp-Akatemiaa vastaan pelattu ottelu oli vauhdikas, loppua kohti jännittävä, vaikka Jokipojilta jäikin palkinto saamatta hienosta loppukiristä huolimatta. Tasoltaan peli oli minusta kohtalaisen hyvää mestistasoa, puolin ja toisin.  Jyp-Akatemiassa pelaa paljon nuoria, tulevaisuuden hyvinkin potentiaalisia liigapelureita. Ja yleisöä ei kiinnosta! Minulle on periaatteessa ihan sama kuka on vastassa, minä menen katsomaan Jokipoikien peliä! Toki toiset vastustajat ovat mielenkiintoisempia kuin toiset, riippuen joko pelaajista tai valmentajasta, sarjasijoituksesta, pelin tärkeydestä, jne. Mutta vastustajasta huolimatta, jokaisessa pelissä on jaossa yhtä paljon ja yhtä tärkeitä pisteitä. Runkosarjan lopussa nämä kaikki pisteet lasketaan yhteen, ja on aivan sama mistä pelistä ne on saatu.

Onhan se hyvä, että joskus Mestiksessä on sellaisia yleisömagneetteja, kuten Tami Tamminen, Tiki Tikkanen, ja tällä kaudellakin Ville Nieminen. Nämä tuovat lisää yleisöä kaikkiin halleihin. Onhan jääkiekko suurta sirkushuvia ihmisille, ja halutaan nähdä kuuluisuuksia. Mutta itse jääkiekko on se asia, jota minä sinne menen katsomaan. ja toivoisin noin kahdentuhannen muunkin joensuulaisen jääkiekon ystävän tulevan Mehtimäelle katsomaan Joensuun omaa joukkuetta, JOKIPOIKIA! Vastustajasta huolimatta.

Ensi kerralla asiaa fanimatkailusta Jokipoikien vieraspeleihin, jos ei tule mitään muuta mieleen ennen sitä.
 

Luettu 3903 kertaa Päivitetty: 3.10.2015 17:03
Jukka Saari

Mehtimäellä jo vuodesta tekojäärata.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Oikea tapa vai väärä tapa? Fanimatkailua »
 

Tämän blogin kirjoitukset

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste